1-3 Junior (Salomon Lopez)
2-3

Geen kaarten gegeven

3 OP EEN RIJ!!

De 3de wedstrijd tegen Muziek Veldegem. Om even te memoriseren : de eerste wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 0-3; 3 weken geleden werd het in het eigen Gulden kamer stadion 3-1. Voor aanvang van deze wedstrijd even zorgen voor Coach Crommelinck .. Sportgroep70 moet de wedstrijd beginnen met 10 man.

En dat was te merken, de eerste 10 minuten werd Sport70 met de rug tegen de muur geplakt. Nauwelijks kwamen we over de middenlijn of het was met een uittrap van doelman De Saeyer. Kans na kans voor Muziek, maar een uitstekend keepende De Saeyer houdt zijn netten schoon. Na 10 minuten spelen kwam onze 11de man op het plein. Junior vervoegd de troepen van Crommelinck en dat loont meteen. Hij steekt Goethals diep op rechts die alleen voor de keeper komt en scoort de op dat moment onverdiende 0-1. Maar wie bij Sport70 had daar iets aan. Na de voorsprong kwam Sport70 beter in de wedstrijd en nam het zelfs de wedstrijd in handen. Toch kwam muziek net voor rust nog gelijk.

De 2de helft is merendeels voor de bezoekers. Toch was het uitkijken voor de counters van Muziek Veldegem. De Saeyer komt enkele malen gepast tussen en dat verhinderd de achterstand voor Sport70. Dat Junior Salomon Lopez een serieuze versnelling in huis heeft zouden ze bij Muziek al moeten weten, dat is toch wat we zouden verwachten, maar minder is waar. Junior wordt in de diepte gestuurd, 10 keer rapper dan de verdediging en jawel, de 1-2 op het bord. En op dat moment van de wedstrijd absoluut verdiend. Enkele minuten later opnieuw opschudding voor doel. Een aarzelende Muziek-keeper is te laat op de bal en Junior maakt met zijn 2de van de morgen de 1-3. Buit binnen denkt iedereen. Maar Muziek blijft gevaarlijk op de counter. Net voor affluiten komt een aanvaller, al dan niet buitenspel, alleen voor De Saeyer, die zich dan toch nog eens gewonnen moet geven. Geen nood, net na de aftrap wordt er direct afgefloten en geeft Sportgroep70 Muziek Veldegem een serieuze tik met het oog op het paastoernooi. Een verdiende overwinning voor de mannen van Crommelinck die dankzij veel karakter deze wedstrijd winnend afsluiten.

Nu goed uitrusten en zaterdag de hoogste prijs meenemen op het paastoernooi. En iedereen op tijd uit zijn bed, want de wedstrijd begint een halfuur vroeger dan anders !!