Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

PAASTOERNOOI START NIET ZOALS VERWACHT !!!

Het paastoernooi is en blijft een dag waar velen naar toeleven. Zo ook de kern van Sportgroep70. De spelers van Coach Sir Crommelinck wilden beter doen dan de 4de, en laatste plaats, van vorig jaar. De eerste wedstrijd is tegen het thuisspelend Muziek Veldegem. Op papier een haalbare kaart, toch zeker als men de uitslagen uit de competitie in het achterhoofd heeft. Een hele week regen, maar op het veld weinig van te merken. Gingen de daken boven het stadion toe? Zou kunnen.

In ieder geval werd er gevoetbald. Of in het geval van Sport70, werd er achter de bal gelopen zonder al te veel motivatie en weinig combinerend voetbal. Iets wat we dit seizoen nog niet gezien hebben. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de mannen van Crommelinck halverwege de eerste helft al 1-0 achterstond. Toch even hoop toen bij een zwak shot, de keeper van Muziek helemaal de fout in gaat en met iemand als Junior mag je dat natuurlijk niet doen, de vliegendsvlugge spits was er als de kippen bij om de bal over de lijn te tikken. 1-1. Wat nog niet de ruststand was. Een misverstand in de verdediging bracht een spits van Veldegem alleen voor doelman De Saeyere. De bal rustig voorbij doelman en 2-1 wat tevens ook de ruststand was.

Met de peptalk van Junior tijdens de rust, kwamen de mannen van Coach Crommelinck gemotiveerder uit de stal. Veel meer inzet in de tweede helft dan in de eerste, enkel gevaarlijk kon Sport70 niet zijn. Hoezeer ze ook probeerden, Muziek Veldegem had een muur achterin gemetst en Junior zat in de zak van de verdedigers. Geen doorkomen aan. Zo eindigt deze eerste partij in een 2-1 nederlaag en speelt Sportgroep70, toch de favoriet voor de eindzege, voor de 3de en 4de plaats.