1-4 Junior (Salomon Lopez)

Heyns Kris

Beter dan de eerste partij !!

Dat sportgroep70 zich moest herpakken, daar was iedereen het over eens. Maar konden de spelers dit ook verwezenlijken? Voor de partij nog even een ploegfoto voor de pers en dan kon men aan voetballen denken. (Foto volgt later)

De wedstrijd begon dramatisch. Na een minuut of 10 moest voorzitter Heyns, laatste man, een doorgebroken speler neerhalen. Waarna hij terecht rood kreeg. Het was dat of 0-1 achterkomen verklaarde hij na de match. En daar had hij gelijk in. Sport70 antwoordde met de voeten. Een trap op doel, de keeper lost de bal en de terugkerende Louwagie maakt de 1-0. Blijkbaar moet een of andere speler de keeper van de tegenstander geraakt hebben aan het hoofd. Waarna de keeper helemaal door het lint ging en met rood van het veld werd gestuurd. Zo is het terug in evenwicht, 10tegen10 maar wel met een 1-0 op het bord. IBW is van slag, niet veel later krijgt Reynders de bal toegespeeld van Louwagie en Renders brengt de score op 2-0. Wat in de eerste partij niet lukte, lukt nu wel. Doelpunten maken. Nog was het niet over voor de eerste helft. Verplancke mag vanuit de 2de lijn vrij trappen naar doel, de bal vliegt schitterend binnen. De ruststand staat op het bord. 3-0 !

De 2de helft kon Sportgroep70 de wedstrijd uittikken. Er kwamen minder kansen maar van de tegenstand had het niet veel te vrezen. Of toch even, toen er een doelpunt uit de lucht kwam gevallen. 3-1, krijgen we dan toch nog spanning? Nee hoor, totaal niet. Nog maar net afgetrapt word, wie anders dan Junior, in de diepte gestuurd door Verplancke. Junior werkt beheerst af en scoort zijn 24ste van het seizoen. Zo eindigen de mannen van Crommelinck 3de op het paastoernooi. Geen 1ste plaats zoals zelfs de tegenstanders hadden verwacht, maar ... NEXT YEAR WE WILL BE BACK !!!