Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Sportgroep70 sleept zich naar het einde van het seizoen

Sport70 is er niet in geslaagd om de wedstrijd tegen Oud Savio te winnen. Nadat het vlug op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Junior op assist van Louwagie dachten de spelers van Sport70 dat de buit al binnen was. Maar nauwelijks later kon de thuisploeg de bordjes al terug gelijk hangen. Net voor rust kon Hanseeuw Sportgroep70 opnieuw op voorsprong brengen. Een voorzet-shot vliegt over de doelman binnen.

Aan de rust komt Despieghelaere in de ploeg. Maar het is Oud Savio die voor het eerste doelgevaar zorgt, en met succes. Een ongevaarlijke trap belandt toch achter doelman De Saeyere. 2-2. Halverwege de 2de helft kan Despieghelaere; Junior diep sturen, die werkt de kans af en brengt Sport70 nu al voor de 3de keer op voorsprong. En nee hoor, ook nu kunnen de troepen van Coach Crommelinck de voorsprong niet vasthouden. Op een hoekschop laat Descheemaecker, die nogthans in een goede vorm verkeerd, zijn man vrijlopen, die bedankt het geschenk met een onhoudbare kopbal. Zo krijgen beide ploegen elk een punt. De eindstand is 3-3.

Als Sportgroep70 zich wil herpakken in het slot van het seizoen, dan doen ze dat best al vanaf vrijdag. Dan staat een lastige verplaatsing naar Gistel op het programma. We zien dan of Crommelinck zijn ploeg terug op de rails krijgt ! Wordt vervolg ...