2-2 De Spiegelaere Tom
2-3 Junior (Salomon Lopez)

Geen kaarten gegeven

Nipte overwinning voor Sportgroep70

Sportgroep70 is er eindelijk in geslaagd nog eens een overwinning te behalen. Al ging het opnieuw niet zoals iedereen het zou willen. Halverwege de eerste helft keken de mannen van Coach Crommelinck al tegen een 2-0 achterstand. Toen Devlieghere D. een voorzet verstuurt richting penaltypunt wordt er duidelijk hands gemaakt. Penalty voor Sport70 die mooi werd omgezet door de opnieuw naar Spanje vertrekkende Louwagie. 2-1. Diezelfde Louwagie gaf kort daarna de assist op de gelijkmaker van De Spiegelaere. Zo ging Sport70 toch nog met een gelijke tussenstand de rust in.

Na de rust was het vooral zoeken naar de voorsprong maar ook oppassen dat de bezoekers niet tegen een dodelijk tegendoelpunt lopen. Halverwege 2de helft wordt De Jonghe op links diep gestuurt. Hij schildert de bal op het hoofd van Junior en Sportgroep70 komt 2-3 voor. Wat daarna gebeurd was niet meer dan potentrapperij. Bij ?Sportiva? Eernegem werd enkel naar de voeten getrapt en de boel geraakte daarna natuurlijk overhit. De Scheids nam een correcte beslissing en floot voortijdig af. Zo kruipt Sport70 door het oog van de naald, maar beseft het ook dat het volgende week tegen St.-Joris veel beter moet.