5-0 Smets Gregory
Geen doelpunten gescoord

Geen kaarten gegeven

Een schitterend seizoenseinde !

Met het bezoek van Scoutaboe sluiten we dit voetbalseizoen af. Op zijn minst mag deze tegenstander geen probleem vormen voor Sportgroep70. Of het was dan dat de tegenstander een halfuurtje op zich liet wachten. Maar dat liet bij Sport70 geen sporen na. Sport70 nam direct de wedstrijd volledig in handen. Vooral door het tactisch vernuft van Coach Crommelinck die om de 10 minuten vervangde. Het spel van Sportgroep70 was net als de zon: stralend. Het balletje werd rondgetikt, de tegenstander kwam nauwelijks aan bal en het regende doelpunten in de eerste helft. Goethals kon na een schitterende pass van Verplancke de 1-0 op het bord zetten. Niet veel later wordt een vrijetrap snel gegeven door opnieuw Verplancke, tester Vankerschaever geeft zijn visitekaartje af en legt de bal knap in de verste hoek binnen. 2-0. Niks kon de concentratie van Sportgroep70 verstoren, zelfs niet toen een losgelopen paard bijna het veld opliep. Arbieter Vanreybrouck mocht bijna een paardenwedstrijd leiden. Wat later mocht Junior zijn doelpuntensaldo nog wat aandikken. Hij scoorde van respectievelijk De Saeyere en Reynders zijn 28 en 29ste doelpunt. Nog was het niet gedaan voor de eerste helft. Ook Smets neemt zijn doelpuntje nog mee met een knap afstandshot en zo zet hij de 5-0 ruststand op het bord.

Na de rust verslapte het niveau van Sportgroep70 toch. Zelfs de heroptredende Vanden Bussche moest nog zijn kunnen tonen op een vrije trap en een afstandshot. Toch werd er niet meer gescoord maar mag iedereen van Sportgroep70 fier en trots zijn op hun seizoen. Het was een waar genoegen als schrijvende pers om deze ploeg te mogen volgen.

Nu nog genieten van een welverdiende souper en het uitbetalen van de winstpremies??

Even wat statistieken: er werden 34 wedstrijden gespeeld waarvan er 21 gewonnen werden, 8 gelijk en 5 onverdiende nederlagen. Topschutter werd wie anders dan JUNIOR SALOMON LOPEZ met 29 doelpunten; de meeste assists staan achter de naam van REYNDERS JAN met 8 stuks. Sportgroep70 heeft dus een knap seizoen achter de rug, maar vooral het groepsgevoel in de ploeg is fenomenaal goed.