0-2 Vanreybrouck Dieter
0-3

Geen kaarten gegeven

Makkelijke overwinning voor Sportgroep70.

Sportgroep70 begon met gewoonelijke kopzorgen aan de wedstrijd. Coach Crommelinck kon opnieuw beschikken over Vanreybrouck, maar miste jonge Smets (schoolverplichtingen), Hanseeuw (knieverschuiving), en Pillen (ontnuchterend in Leuven). Zoals gewoonelijk namen de oudere spelers hun plaats in achteraan, terwijl het jong geweld zich aanvallender mocht uitleven. Sportgroep70 speelde de eerste helft op hoog niveau, en drukte de Veteranen terug tot op hun eigen veld. Despiegelaere haalde voor de tweede week op rij een hoog niveau als targetspits. Hij woog opnieuw op de verdediging, won vele duels, en kaatste goed. Louwagie kende opnieuw vooral pech bij de afwerking toen hij op de paal trapte. Sport70 klom verdiend op voorsprong vanuit een onverwachte hoek. Vankerschaver knalde de bal met een mooie boog in de rechterbovenhoek. Knap doelpunt van de jongste verdediger. Sportgroep70 bleef spelen met de voet op het gaspedaal, en niet lang daarop schoot Vanreybrouck met een strak schot zijn tweede van het seizoen tegen de touwen.

Sportgroep70 behield zijn traditie van de voorbije weken, en speelde in de tweede helft een stuk minder vlot dan in de eerste. Toch kwamen de Veteranen Aneca niet voorbij de opnieuw oerdegelijke afweergordel van de bezoekers. De verdediging mag een pluim steken, het gaf niks weg aan de thuisploeg. Sportgroep70 speelde minder dominant, en begon met de kansen te morsen. Louwagie kreeg het op zijn heupen, en weigerde even later een open kans (na een knappe actie wel is waar) af te geven aan Despiegelaere die voor een leeg doel stond. Louwagie staat intussen al langer dan een maand droog, en kende op het eind van de wedstrijd pech toen een schot net naast de paal belandde, en wanneer een verdediger van de Veteranen in eigen doel trapte voor de voeten van Louwagie. 3-0, en zo geschiede ook de eindstand.