Kaarten
Geen kaarten gegeven

WEDSTRIJDVERSLAG

Sportgroep70 ondermaats.

FC Kosovo won al bij al verdiend deze morgen.   Sportgroep70 had de hele wedstrijd lichtjes de bovenhand op het veld, toch waren de meeste kansen voor Kosovo.  Een droge 0-2 aan de rust was het resultaat.  Waarvan een owngoal van Soete die een ongevaarlijke voorzet in eigen doel sloeg.  Behalve
deze blunder kon je onze doelman niks verwijten.  De spitsen van Kosovo kwamen verschillende keren moederziel alleen te staan tegenover Soete, die telkens het duel won.  Van Reybroeck offerde zich op voor de ploeg, en nam plaats voor de verdediging.  De Saeyer kreeg rood voor een Oud KSA beweging, namelijk natrappen.  Ook de speler van Kosovo kreeg rood.  Louwagie (gelegenheidskapitein) zijn beste actie van de match was de onderhandeling met de scheidsrechter om beide roodgeschorste spelers de wedstrijd te laten uitspelen.  Met een bal in de buurt lukte hem toch niks. Lankriet bakte er ook weinig van op zijn flank.  Aan de andere zijde van het veld speelde Dejonghe (dit seizoen uitmuntend begonnen) op zijn oud niveau.

In de rust bij een 2-0 achterstand had de kleedkamer van Sportgroep70 nog alle vertrouwen in een goede afloop.  Uiteindelijk naarmate de tweede helft vorderde , nam het geloof af, en de frustratie toe.  Sportgroep70 blonk uit in klagen en zagen.  Kosovo aan de andere kant legde er nog lustig 2 bij in het mandje.  0-4, en zondag alweer een moeilijk tegenstander.

Komaan Sportgroep70! It is time to turn this thing around!