0-3

Heyns Kris

Sportgroep70 puntenloos

13 gemotiveerde jonge thuisspelende mensen op het thuisplein om Sport na Arbeid te mogen ontvangen.  Traditie getrouw een match die telkens 2 kanten op kan.  Vandaag was het eens anders.  Wie de match heeft gezien, zou Sport70 de 3 punten geven, maar het is Sport na Arbeid die met de marbels (knikkers) ging lopen.

In de eerste helft stond maar 1 ploeg op het veld, de thuisploeg.  Er werden vele kansen bijeen gevoetbald, maar niks ging binnen.  Van Heesvelde kreeg de beste 3 kansen van de wedstrijd, telkens op aangeven van Pillen.   Toch kon hij slechts 1 keer in de handen van de keeper trappen.  Veldegem onderging de wedstrijd, maar kwam toch tot 2 kansjes, die wel werden afgewerkt.  0-2 aan de rust.

Na de herneming zagen we hetzelfde spelbeeld in de aangangsfase.  Sport70 duwde nog wat door, maar na 10 minuten was het vet van de soep, en kwam muziek Veldegem terug in de wedstrijd.  Sport na Arbeid blonk uit in tijdwinst.  Blijven liggen, treuzelen bij inworpen, vrije trappen, of elke andere gelegenheid.  De thuisploeg stak dan maar zijn laatste energie in het verbale.  Niet veel voor affluiten werd nog eens gescoord, en kwam de einduitslag op het bord.  Na 2 overwinningen, opnieuw 2 nederlagen.  Intussen is ook onze laatste negatieve statistiek bijna verbroken.  48 tegendoelpunten al dit seizoen.  Een evenaring met 5 jaar terug.  En nog 8 matchen te gaan.